Echtscheiding

Omdat u uw echtscheiding op een zo prettig mogelijke manier wilt afhandelen. Omdat u niet zit te wachten op dure langslepende rechtszaken. Omdat u zich prettig voelt bij een deskundig, betrouwbaar en objectief tussenpersoon. Iemand die boven de zaak staat, maar uw emoties als geen ander begrijpt. Zomaar wat redenen waarom u kunt rekenen op Bureau Van de Velde.

Een echtscheiding betekent niet alleen een pijnlijk einde van een huwelijk. Het is tevens de start van een nieuwe periode in uw leven. Het is voor u en uw partner dan ook van groot belang dat u met goede afspraken uit elkaar gaat. Wat is het beste voor de kinderen? Hoe zit het met de alimentatie, het huis, de verdeling van eigendommen?

Vanwege de emoties die bij een echtscheiding loskomen, kan het soms erg lastig zijn om rationeel, objectief en redelijk met elkaar in overleg te treden. Zeker wanneer de belangen lijnrecht tegenover elkaar staan. Bureau Van de Velde staat u en uw partner graag bij, om samen op zoek te gaan naar een oplossing waar u beiden mee kunt leven. Met een luisterend oor en een scherp oog voor die ene oplossing die u misschien over het hoofd heeft gezien.

Voorwaarde voor bemiddeling bij echtscheiding is dat beide partijen hun medewerking toezeggen en dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Bureau Van de Velde brengt met deze bemiddeling de onderliggende belangen, verwijten en mogelijke oplossingen in kaart. Om overzicht, begrip en perspectief creŽren, zodat u gezamenlijk tot een oplossing kunt komen.

 
 
Bureau Van de Velde, Postbus 2156, 4460 MD Goes