Conflicten

Soms lijkt een conflict onoplosbaar. Vanwege ernstig verstoorde verhoudingen, of simpelweg een te groot verschil van mening. En dat terwijl u de spanningen met bijvoorbeeld uw buren of de overheid liever vandaag dan morgen uit de wereld heeft. Bureau Van de Velde helpt u daar graag bij. Wij luisteren, adviseren en geven beide partijen helder inzicht in de knelpunten. Dat is niet alleen prettiger dan een gang naar de rechter, het is nog goedkoper en efficiŽnter ook.

Professionele bemiddeling helpt echt. Niet voor niets maken rechters steeds vaker gebruik van dit middel. Nog niet bij een mediator geweest? Dan gaat u dat eerst maar doen. De kans is namelijk groot dat u na een gezamenlijke poging om uw conflict op te lossen nooit meer naar de rechtszaal hoeft.

Bureau Van de Velde biedt u de ideale omstandigheden om uw probleem op een fijnere manier op te lossen. Want wat voor u misschien een vastgeroest conflict lijkt, is dat voor ons allerminst. Een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige inmenging van buitenaf kan u net dat ene inzicht geven, waar u beiden wellicht overheen keek.

Voorwaarde voor conflictbemiddeling is dat beide partijen vrijwillig hun medewerking toezeggen en dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Bureau Van de Velde brengt met deze bemiddeling de onderliggende belangen en mogelijke oplossingen in kaart. Om overzicht, begrip en perspectief te creŽren, zodat u gezamenlijk tot een oplossing kunt komen.

 
 
Bureau Van de Velde, Postbus 2156, 4460 MD Goes