Visie

Heel ons leven lang lopen we tegen zaken aan waar we oplossingen voor moeten vinden. Vaak hele simpele, maar soms ook iets ingewikkelder. Zelfs zodanig gecompliceerd dat u er even geen heil meer in ziet. Bijvoorbeeld bij een onplezierig conflict zonder zicht op verbetering of juridisch getouwtrek met een instantie. Van problemen rondom een erfenis of echtscheiding, tot het onwennig meedraaien in de subsidiemolen.

Volgens ons bestaan er geen uitzichtloze situaties. Hoogstens is het zicht op verbetering tijdelijk vertroebeld. Door goed te luisteren en oplossingsgericht te denken kunnen we u echter weer vooruit helpen. Met op de rechter rijstrook het langzaam rijdend verkeer (de gang naar de rechter, de communicatiestop en de uit de hand gelopen ruzie) en aan de linkerzijde een prettige rimpelloze doortocht naar een gezamenlijke oplossing. En dat is onze ideale manier. Helder, efficiŽnt en deskundig, met als eindresultaat de gewenste oplossing en een prettige nasmaak.

Over Jeffrey van de Velde

Na het behalen van mijn MEAO diploma ben ik bij de overheid aan het werk gegaan. Vervolgens heb ik de bestuursacademie, HEAO en de Hogere bestuursacademie (HBDO) afgerond, de laatste met Algemeen Juridische Zaken als specialisatie. Op dit moment studeer ik rechten aan de Open Universiteit.

Binnen de overheid zelf heb ik allerlei functies bekleed. VariŽrend van toetser, adviseur zelfstandige ondernemers, applicatiebeheerder, klachtencoŲrdinator, beleidsmedewerker Wet maatschappelijke ondersteuning en senior juridisch medewerker bezwaar en beroep.

Op dit moment ben ik parttime secretaris van een onafhankelijke bezwaarschriftencommissie, vooral binnen het sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast maak ik deel uit van de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van de gemeente Mijdrecht.

 
 
Bureau Van de Velde, Postbus 2156, 4460 MD Goes